foto interieur nieuwe toestand
(foto Humphrey’s Den Haag)

foto interieur nieuwe toestand
(foto Humphrey’s Den Haag)

                                      foto interieur nieuwe toestand
                                      (foto Tim van Bentum)

                                      foto interieur nieuwe toestand
                                      (foto Humphrey’s Den Haag)

foto interieur nieuwe toestand
(foto Tim van Bentum)

foto interieur nieuwe toestand
(foto Humphrey’s Den Haag)

foto interieur nieuwe toestand
(foto Humphrey’s Den Haag)

foto nieuwe toestand terras

                                    foto bestaande toestand lichtstraat

                                    foto nieuwe toestand lichtstraat
                                    (foto Tim van Bentum)

                                      foto bestaande toestand voorgevel

                                      foto nieuwe toestand voorgevel

                                    foto tijdens renovatie

foto tijdens renovatie
PROJECTNAAM:

Renovatie en uitbreiding Restaurant Humphrey’s

LOCATIE:

Den Haag

UITVOERING:

Uitgevoerd in 2012

TOELICHTING:

De opdracht bestaat uit het renoveren en uitbreiden van Restaurant Humprey’s. Het restaurant is gehuisvest op de begane grond van een monumentaal pand in het centrum van Den Haag. Het pand staat in de chique wijk het Hofkwartier, nabij Paleis Noordeinde. In de jaren-30 is het pand gebouwd als Bonbonfabriek voor de bekende Haagse Bakkerij Krul (met de slogan “Geen gelul gebak van Krul”).

Het restaurant met een vloeroppervlakte van ca. 400 m2 wordt gerenoveerd en uitgebreid tot ca. 500 m2. In het achterste gedeelte van het restaurant wordt een grote bestaande lichtstraat weer van glas voorzien, in een eerdere renovatie was deze lichtstraat namelijk dicht gezet met multiplex beplating en dakbedekking, waardoor er geen daglicht meer binnen kwam in het achterste deel van het restaurant.

Project in samenwerking met Sander Brand.